Hvem liker å luke?

Hvem liker å luke?

Trærne er grønne, og det spirer og gror. Kanskje litt vel mye enkelte steder. Vi snakker selvfølgelig om det beryktede ugresset. For hvem liker vel å luke?

Ugress og åling

Hvem liker å luke langt ugress
Gjerde og hekk

Vel – jeg er ikke noen stor tilhenger av å luke ugress. Det er heller ikke ryggen min. Så hva gjør man? Eller det vil si: Hva har jeg gjort hittil?

Det er åling. Ja – jeg mener fysisk åling slik som i hinderløypa til Kompani Lauritzen. Dette fordi jeg er så “heldig” å ha et 30 cm område mellom naboens gjerde og hekken min. Så da krever det kryping på lavt nivå for at pølsefingrene skal kunne nå disse “fantastiske” vekstene. Og ikke nok med det: Siden dette er et relativt mørkt område, har selvfølgelig mygg~§£*%}# sitt eldorado akkurat her.

Med andre ord; det blir ikke luket så veldig ofte. Og venter man lenke nok, til ugresset er sånn cirka 50 cm høyt, så holder det ikke lenger å “bare” luke. Da må det kraftigere verktøy til – nemlig hekkesaksa. Men det får bli et annet innlegg.

Pen hage

Luking er ikke akkurat min favoritthobby. Men jeg vil jo gjerne ha en fin hage uten ugress, og ikke minst, en hekk som faktisk ser ut som en hekk. Til tider ser den heller ut som den vasser i villniss en halvmeter fra bakken. Desperasjonen starter med å bygge seg opp…

Lekehus på gresset - luking ferdig

Jeg trenger en SAVER som kan luke ugress!

Hvem liker å luke? Det kan faktisk være noen der ute som ønsker å gjøre denne jobben. Du har sikkert tenkt samme tanken selv: Hva med å sette hele lukejobben bort? Dermed får jeg løst behovet – og en annen kan tjene en slant. Det er bare det at jeg kunne tenke meg å få det gjort akkurat i dag, for jeg skal ha hageselskap i morgen.

Hva er vel da bedre enn å ty til digitale løsninger?

Heldigvis spiller det ingen rolle om jeg er på hytta eller hjemme. Det finnes jo en app for alt! Og som i tillegg har GPS-tracking! Jeg fisker opp mobilen av lomma, logger inn på SAVER appen, og legger inn en forespørsel om lukejobben. Hvor mye er jeg villig til å betale? Tja, noen hundrelapper tenker jeg denne jobben absolutt er verdt. Ikke minst for ryggen min!

Ønsker du å vite mer om hvordan du raskt kan få løst ulike hverdagsbehov ved hjelp av de menneskene som er i nærheten av deg? Da kan du lese om hvordan du bruker SAVER.

Hvem liker å luke?

Kommentarer (1)

  1. Dette er virkelig en effektiv måte for å få en hektisk hverdag til å gå opp👍

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Anbefalt for deg