Vervekampanje

Bli med å utvikle SAVER nettverket – din verving kan bety mye for både deg selv og andre når man trenger hjelp til smått og stort!

Gjennom å invitere dine venner til å laste ned og registrere seg som brukere i SAVER appen vil du få poeng. Vervingen gjør du direkte fra SAVER appen (husk å være logget inn).

Du får 10 poeng for hver venn du verver og som registrerer seg som bruker i SAVER appen.

Du velger selv de vennene du ønsker å sende invitasjon til fra kontaktlisten din.

Disse vil motta en SMS fra deg der du står som avsender. Det er viktig at vennene dine trykker på den linken du har sendt slik at du får dine poeng.

Når du oppnår de ulike poengsummer vil vi sende deg effektene i posten.

SAVER mobilvarmer – 50 poeng (Verdi 150,-kr)
Kulde er med med på å redusere batterikapasiteten på mobiltelefoner, og med en mobilvarmer fra Vikafjell vil du kunne sikre bedre batterikapasitet på mobilen på kalde dager.

SAVER ryggsekk – 200 poeng (Verdi 499,-)
Skal du på tur, jobb eller trening? Hugger sekken fra Bergans kan brukes til det meste, og kommer nå i nytt design. Den praktiske størrelsen gjør den veldig anvendelig i hverdagen. En venn for livet, rett og slett!

SAVER skalljakke – 600 poeng (Verdi 2200,-kr)
En robust skalljakke kan holde deg tørr og varm til alle årstider. Denne skalljakken fra Tracker kombinerer slitestyrke, komfort og bevegelighet på en svært god måte.
Materiale: Nylon taslan, pustende membran, polyester trikot.

Du kan selv holde oversikt over dine poeng i SAVER appen. 

*Ved å bli med i denne vervekampanjen samtykker du til at SAVER kan bruke ditt telefonnummer som avsender i SMS til dine venner.

*SAVER AS vil belastes for SMS kostnaden du sender gjennom invitasjoner.